Restoran Dopolavoro

Gurmanski raj na vrhu Učke

Restorani
Restoran Dopolavoro

Pod samim vrhom Učke Vojakom, na 1.000 metara nadmorske visine, smjestio se restoran Dopolavoro, s ugostiteljskom tradicijom koja seže još do početka dvadesetog stoljeća. Pozicija među gustim učkarskim šumama inspirirala je i ponudu restorana na čijem će se meniju naći
uglavnom „plodovi šume“ i lovački specijaliteti, kao što su birana jela od jelena, srne, vepra, medvjeda, kao i jela ispod peke (čripnje) - teletinu, janjetinu, teleće koljenice. Uz divljač, pripremljenu na autohton učkarski način, valja kušati izvrsne domaće juhe te jela od šumskih gljiva i šparoga i nadaleko poznate slastice „bakin poljubac“, čije je bogatstvo okusa dodatno naglašeno autentičnim rustikalnim uređenjem lokala.

Specijaliteti: Odrezak od jelena u borovicama, fritaja sa šparogama i pršutom, pohane žabe.

SIJEČANJ/JANUARY - VELJAČA/FEBRUARY Pet/Fri, Sub/Sat, Ned/Sun 12:00 - 22:00 OŽUJAK/MARCH - LIPANJ/JUNE Uto/Tue - Ned/Sun 12:00 - 22:00 SRPANJ/JULY - RUJAN/SEPTEMBER 12:00 - 22:00 NOVEMBER/OCTOBER/DECEMBER -Uto/Tue - Ned/Sun 12:00 - 22:00
  • Kvarner Food
  • 365 Croatia